Τουριστική προβολή

Διαθέτουμε 24 έτη πείρας στην τουριστική προβολή και στην ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου για τον τουρισμό.


Στοχευμένη Προβολή

Η αξιοποίηση του διαδικτύου ως μέσο προώθησης και διαφήμισης προσφερόμενων τουριστικών υπηρεσιών υπηρεσιών είναι μονόδρομος. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι η προβολή μπορεί να γίνει εξαιρετικά στοχευμένη και επιπλέον η απόδοση της είναι μετρήσιμη.

Στη WebDirect θα σας βοηθήσουμε να έχετε ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι το internet είναι το βασικό εργαλείο άντλησης πληροφοριών για έναν προορισμό και των καταλυμάτων του. Μπορεί η μεγαλύτερη πηγή επισκεπτών ενός site είναι μηχανές αναζήτησης (όπου και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος), στο τουριστικό όμως προϊόν υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις για την προσέλκυση επισκεπτών.Συμπληρώστε το παζλ της παρουσίας σας

Μπορεί το ξενοδοχείο σας να λαμβάνει κρατήσεις από portals online κρατήσεων, η δική σας όμως ισχυρή παρουσία στο internet είναι επιβεβλημένη. Μην το αφήνετε στην τύχη του Συμπληρώστε κομμάτι-κομμάτι το παζλ της προβολής σας στο internet για να δημιουργηθεί ενδιαφέρον, προτίμηση και κράτηση.

Copyright © 2023 webdirect.gr - the art of web - All rights reserved.